SØREN KIERKEGAARD Lyt til stormens musik, havets trodsige brøl og skovens angstfulde suk – og andre korte tankevækkende tekster [Listen to the music of the storm, the defiant roar of the sea and the forest anxious sighs - and other short thoughtful texts ]

ISBN 9788792510488

Vejl. udsalgspris / price: 300 DKK

Til salg hos alle boghandlere, i butik eller online. Forhandlere kan købe den via BOGPORTALEN eller via Dafolo på email: bogdistribution@dafolo.dk

POSTER. PLAKAT med Søren Kierkegaard og Regine Olsen | © Stauer Publishing. A2-fomat. Price 100 DKK inc. forsendelse i rør (gælder kun i Danmark)

Køb bogen hos os på / Buy the book from us at: stauerpublishing@gmail.com

PRESSEMEDDELELSE: "NY BOG. Lyt til stormens musik, havets trodsige brøl og skovens angstfulde suk", læs her (pdf)

PRESSEMEDDELELSE: "NY BOG. Lyt til stormens musik, havets trodsige brøl og skovens angstfulde suk", læs her (words)

LÆSEPRØVER | READING TEXT (ind Danish): A , B , C ,

Bogen indeholder en samling meget korte, mindre korte, samt nogle lidt længere tekster fra forfatteren og filosoffen Søren Kierkegaards (1813-1855) forfatterskab.

Det er en samling tekster, der viser Kierkegaards litterære formåen. De er billedmættede, og en stor del af dem er meget rytmiske og melodiske, hvilket har inspireret en række komponister til at sætte hans tekster i musik.

Der er tale om en samling tankevækkende tekster med forskelligt indhold. Der er naturbeskrivelser, lyriske og filosofiske samt religiøse tekster, og de er hentet fra en lang række værker, der dækker det meste af hans liv som forfatter.