SØREN KIERKEGAARD Diapsalmata [Diapsalmata]

Den samling korte
tekster, der indleder
"Enten-Eller”

ISBN 9788792510600

Bogen er illustreret og kommenteret

Vejl.udsalgspris / price: 225 DKK

Til salg hos alle boghandlere, i butik eller online. Forhandlere kan købe den via BOGPORTALEN eller via Dafolo på email: bogdistribution@dafolo.dk

Køb bogen hos os på / Buy the book from us at: stauerpublishing@gmail.com (Mulighed for betaling med betalingskort | Possibility of payment by debit card). EAN faktura mulig

PRESSEMEDDELELSE: "NY BOG Søren Kierkegaards berømte og elskede Diapsalmata'er i ny udgave", læs her (pdf)

PRESSEMEDDELELSE: "NY BOG Søren Kierkegaards berømte og elskede Diapsalmata'er i ny udgave", læs her (words)

PRESS RELEASE: "NEW BOOK Søren Kierkegaard's famous and beloved Diapsalmata'er in a new edition", read here

LÆSEPRØVER | READING TEXT (ind Danish): - A - , - B - , - C -

Nu foreligger for første gang en gennemkommenteret og illustreret udgave af Søren Kierkegaards (1813-1855) berømte og elskede Diapsalmata'er fra første bind af hovedværket, dobbeltværket Enten-Eller (1843).

Diapsalmata'er er den samlig af korte tekster der indleder første bind af Enten-Eller. Der er tale om en samlig tekster med forskelligt indhold – lyriske, korte essays og narrative.

Bogen indeholder berømte tekster som: ”Forgæves opsminker du som en gammel skøge dit furede ansigt”, ”Jeg gider slet ikke”, ”Når jeg står op om morgenen, går jeg straks i seng igen”, ”Hvad er en digter? Et ulykkeligt menneske, der gemmer dybe kvaler i sit hjerte” og ”Gådefuld bør man være ikke blot for andre, men også for sig selv”.

Bogens tekster er tekstnært ændret til nudansk af mag. art. Jens Staubrand, der tillige har udvalgt bogens billeder og skrevet de uddybende informationer, som billedteksterne indeholder. Det er forlagets håb, at denne nudanske, gennemredigerede samling Diapsalmata'er vil interessere den nutidige læser, ligesom det er vores håb, at bogens billeder og deres (ofte fyldige) tekster giver læseren en dybere og mere rig læseoplevelse, end hvis man kun havde den nøgne tekst.