PÅ VEJ. Søren Kierkegaard: Forord.

ISBN 9788792510341. Vejl.pris / price: (Kommer senere / comes later) DKK.

"Det er en bog for litteraturelskere, forfattere og forfatterspirer".

"Det er en lille morsom bog om de glæder og sorger man som forfatter har, når man skal skrive et forord til en bog eller en artikel".

HVIS du vil have en mail når bogen udkommer, eller forudbestille den, så send os en mail på stauberpublishing@gmail.com | If you want an email when the book is published, or preorder the book, then send us an email at stauberpublishing@gmail.com

Køb bogen hos os på / Buy the book from us at: stauerpublishing@gmail.com

LÆSEPRØVER (kommer senere) | READING TEXT (ind Danish): - 1 - , - 2 - .

Forfatteren og filosoffen Søren Kierkegaards (1813-1855) essay "Forord", udkom første gang den 17. juni 1844 og er en lille morsom og tankevækkende bog om de glæder og sorger, man som forfatter har, når man skal skrive forord til en bog eller en artikel.

I denne udgave af "Forord" er teksten tekstnært ændret til nudansk af mag.art. Jens Staubrand, der tillige har udvalgt billederne og skrevet de uddybende informationer som billedtekster indeholder.

Det er forlagets håb at denne nudanske, gennemredigerede udgave af dette lille litterær-filosofiske værk vil tiltale den nutidige læser, ligesom det er vores håb, at bogens billeder og deres ofte fyldige tekster giver læseren en dybere og mere rig læseoplevelse, end hvis man kun havde den nøgne tekst.