SØREN KIERKEGAARD Gift dig, gift dig ikke, du vil fortryde begge dele - og andre korte tankevækkende tekster [ Marry, do not marry, you will regret both - and other short thoughtful texts]

ISBN 9788792510082

Vejl.pris / price: 250 DKK

Køb bogen hos os på / Buy the book from us at: stauerpublishing@gmail.com

LÆSEPRØVER | READING TEXT: -1-, -2-, -3-,

OMTALE i Kristeligt Dagblad, læs her.

Materialevurderingen, læs her.

VÆRK-register til bogen, læse her.

TEAM_register til bogen, læse her.

Bogen indeholder en perlerække meget korte, mindre korte, samt noget længere tekster fra forfatteren og filosoffen Søren Kierkegaards (1813-1855) bøger og bladartikler.

Det er en samling tekster der viser Kierkegaards litterære formåen. De er billedmættede og en stor del af dem er meget rytmiske og melodiske, hvilket har inspireret en række komponister til at sætte hans tekster i musik.

Der er tale om en samling tankevækkende tekster med forskelligt indhold der mange steder viser os den dialektiske Kierkegaard. Der er naturbeskrivelser, lyriske og filosofiske, samt religiøse tekster, og de er henter fra en lang række værker der dækker der meste af hans liv som forfatter.

Det er forfatter og filosof, mag.art. Jens Staubrand der har redigeret bogen. Han har udgivet en del bøger og stået for en række kulturarrangementer i ind- og udland.