Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER, for køb på www.stauer-publishing.dk

BESTILLING. Når du gennemfører en ordre, vil du modtage en kvittering for modtagelsen af din bestilling. Når vi har tjekket bestillingen modtager du en besked om, at varen / varerne er på vej.

PRISER. Alle priser er gældende udsalgspriser inklusive moms. Betaling via Stripe Payment med diverse betalingskort.

LEVERING. Vi lever så hurtigt som muligt. Vi leverer varer med Post Nord, DAO Distribution eller GLS. Via vores internetside leverer vi varer i Danmark, Norge, Sverige, resten af Europa samt USA. Via henvendelse til stauerpublishing@gmail.com leverer vi varer til hele verden med mulighed for kortbetaling.

FORTRYDELSESRET. Vi har 30 dages fortrydelsesret til privatkunder, der løber fra den dag, du modtager varen. Hvis du fortryder et køb så giv os besked på stauerpublishing@gmail.com. Anvend gerne vores fortrydelsesformular. Erhvervsdrivende og offentlige institutioner har ikke fortrydelsesret. Fortryder du et køb skal varen sendes til Stauer Publishing, Svanholmsvej 10, 1905 Frederiksberg C, Danmark. Du skal selv betale udgifterne for tilbagelevering af varen. Vi modtager ikke returvarer sendt pr. efterkrav og heller ikke returvarer sendt uden omdeling. Nå vi har modtaget varen retur og sikrer os, at den er ubrugt og uskadet, refunderer vi din betaling. Leveringsomkostninger refunderes ikke.