JENS STAUBRAND Forførerens Dagbog. Skuespil

250,00kr.

“Jeg ønsker ikke at mindes
om mit forhold til hende,
hun har tabt duften”

Varenummer (SKU): 9788792510440 Kategori:

Beskrivelse

Det er forfatteren og filosoffen, mag.art. Jens Staubrand, der har skrevet skuespillet over Søren Kierkegaards berømte og elskede drama “Forførerens Dagbog”, der første gang udkom 1843, som en del af hans hovedværk “Enten-Eller”.

Den dragende og elskede fortælling om den dæmoniske Johannes Forførerens forførelse af den unge pige Cordelia Wahl er omarbejdet til et afvekslende scenisk værk i 9 billeder med oplæsning og musik, samt en række scener hvor den oplæste tekst fra dagbogen bliver gjort levende for tilskuerne.

Der er tale om et blandet – et crossover – drama over “Forførerens Dagbog”, hvor man oplever Søren Kierkegaards smukke, billedrige og tankevækkende tekst, hører smuk dramatisk musik fra Mozart opera “Don Giovanni”, uden sang, og oplever skuespillere i scener som f.eks. “Vindens lege med pigerne”, “På kunstudstillingen”, “Teselskabet hos Tanten”, “Forlovelsesmødet med Cordelia Wahl”, samt i “Lysthuset”.

Jens Staubrand er forfatter og filosof, mag.art. Har har udgivet en del bøger, og stået for en række kulturarrangementer i ind- og udland.

Yderligere information

Vægt 145 g
Størrelse 20 × 12,5 × 1 cm